Penguins

Penguins zijn vogels , maar ze zijn niet in staat om te vliegen. Zij verteren allermeest hun tijd onderwater zoekt voedsel zoals krill, vis, inktvis en andere kleine zeedieren. Er is een haak aan het einde van de snavel van een pinguïn die perfect geschikt is voor het grijpen voedsel. Ze hebben ook achteruit geconfronteerd met haren op hun tongen die glad voedsel stoppen van getting away! Pinguïns die vis, bijvoorbeeld de keizer Penguins eet, hebben langer en dunner snavels. Penguins dat krill, zoals de Macaroni pinguïns eten, zijn kortere en dikker snavels. Penguins hebben geen tanden. Ze kunnen zoute zeewater drinken, omdat ze speciale klieren in hun lichaam hebben te nemen het zout uit hun bloedbaan. Mensen hebben klieren als deze niet – als wij zeewater drinken het zout maakt ons dorstiger en dorstiger totdat we sterven.

Wanneer de penguins in het water, zijn ze uiterst snel kunnen verplaatsen. Zij gebruiken hun vleugels als flippers. Dus, wanneer ze in het water, flap ze hun vleugels alsof ze in de lucht vliegen.

Penguins Live on Every Continent in the Southern Hemisphere
Penguins Live on Every Continent in the Southern Hemisphere

Penguins zijn die vooral in het zuidelijk halfrond, met name Antarctica. Er zijn bijna geen wild penguins in het noordelijk halfrond. Er zijn verschillende soorten pinguïns die genieten van een gematigd klimaat, en zelfs een soort (de Galapagos Penguin) die woont in de tropen. Grote populaties van pinguïns zijn in Antarctica, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika gevonden. Er zijn eigenlijk slechts 17 soorten penguin in de wereld.

De grootste levende penguin, de Keizerspinguïn is de enige soort die broedt en nesten in de Antarctica. Een volwassen Keizerspinguïn kan staan ongeveer 1,1 meter (3 voet 7 in) hoog en weegt ongeveer 35 kg (75 lb) of meer. De kleinste penguin soort is de kleine blauwe Penguin ook bekend als de Fairy pinguïn die ongeveer 40 cm (16in) hoog is en weegt ongeveer 1 kg (2.2 lb). De grootste penguin ooit was de giant penguin genaamd Anthropornis. Het was zo groot als een mens! In feite, is het naam betekent “man-bird.” Kunt u zich voorstellen zelf dergelijke een enorme pinguïn face to face ontmoeting? Het was ongeveer 1,7 meter (5 voet 7 in) hoog en 90 kg (200 pond) in gewicht.

Penguins hebben donkere en witte lagen van veren die betrekking hebben op hun lichamen die hen beschermen tegen door hun vijanden worden gezien als ze zwemmen. Wanneer een roofdier als een zeeluipaard ziet er van beneden, zal het zien van de buik wit penguin tegen het heldere wateroppervlak moeite hebben. Als het lijkt van boven naar beneden, zal de donkere penguin’s rug zijn moeilijk te zien tegen de sombere Oceaan diepten. Daarom, om veilig te blijven, hebben penguins pak te dragen hun zwart-wit tuxedo waar ze gaan – en zorg ervoor dat u nooit zwemmen ondersteboven!

Binnen de gladde lagen van veren is er een laag van lucht die de penguins helpt te kunnen zweven in de zee. De lucht laag ook isoleert de pinguïns in de koude wateren. Behalve dat ze hebben torpedo gevormde lichamen die hen echt goed zwemmen. Ze kunnen bereiken 6 tot 12 km per uur (3.7 tot 7,5 km per uur). Op het land kunnen penguins hun staarten en vleugels evenwicht zelf wanneer ze rechtop staan.

Kleine penguins niet meestal diep duiken. Zij vangen hun prooi in de buurt van de oppervlakte van de zee. Grotere penguins kunnen duik diep in de Oceaan. De Keizerspinguïn kunt duiken tot een diepte van 560 meter (1870 meter) tot 22 minuten. Penguins kunnen niet ademen onderwater, maar ze houden hun adem voor een tijdje, met name de keizer Penguins. Soms zal ze springen uit het water en krijgen een big gulp van lucht voordat duiken terug naar de zee op zoek naar voedsel.

Op het land, zal penguins lopen met kleine stapjes, wuivende onhandig van links naar rechts op hun korte voeten, of schuif op hun buik over de sneeuw. Dat zou niet leuk! In feite, helpt glijden op hun buik hen om energie te besparen en snel. Ze springen wanneer ze willen sneller of cross steil of rotsachtige klippen. Ze kunnen springen 5 voet (1,5 meter). Ze hebben zeer korte voeten die ze gebruiken voor de besturing in het water wanneer ze zwemmen. Alle pinguïns hebben webbed voeten zoals eenden te helpen hen om te zwemmen.

Penguins zijn warm blooded, net als wij. Ze hebben ook een laag van vet net onder hun huid als een zegel om hen te houden warm en gezellig. Penguins wrijf olie uit hun lichaam op hun veren om te helpen houden deze waterdichte en winddichte. Zij kunnen ook controleren de stroom van bloed naar de oppervlakte van hun organen, ter vermindering van de hoeveelheid bloed die krijgt koude en het veroorzaken van de buitenste organen te bevriezen. Ze kruipen vaak samen om warm te houden en regelmatig wisselen posities om ervoor te zorgen dat elke penguin een beurt in het midden van de warmte-pack krijgt. Maar liefst 5000 penguins zal samen te warm elkaar kruipen.

De Galápagos pinguïns hebben een heel ander verhaal te vertellen omdat ze leven in de tropen, die hot zijn. Ze zal niet kruipen elkaar om warm te houden. In plaats daarvan zal ze hun vleugels gespreid en pluisjes uit hun veren om koel te houden in plaats daarvan.

Penguin hebben geen externe oren. Zij horen via twee kleine gaatjes die zich bevinden op dezelfde plaats als onze oren. Deze gaten zijn bedekt met veren. Ze hebben een gemiddelde gevoel voor hoorzitting voor vogels. Penguins vinden elkaar met hun oproepen.

Penguins Live in Large Groups
Penguins Live in Large Groups

Zij broeden in grote kolonies. Deze kolonies kunnen variëren in grootte van slechts 100 paren voor Gentoo Penguins tot meerdere honderdduizend paren voor Macaroni Penguins. Zodra een pinguïn een stuurman vindt, blijven ze meestal samen voor jaren. De meeste pinguïns leggen twee eieren in een nest. De grotere soorten zoals de keizer Penguins en de koning Penguins zal slechts een ei leggen. Alle penguins delen het werk van hun eieren warm met uitzondering van de keizer Penguin, waar de vader het ei houdt warm houden totdat het luiken. De moeder zal gaan en zoek naar voedsel. Penguins eieren zijn kleiner dan andere vogeleieren. De eieren moeten dikke shells.

Wanneer de chick luiken, het onmiddellijk beginnen bellen zodat haar ouders zullen kunnen herkennen in het midden van de enorme kolonie. Als een moeder gebeurt te verliezen een kuiken, ze soms zal proberen te stelen van een andere moeder chick, maar normaal gesproken zal mislukken, omdat de andere moeder over haar eigen chick waakt. Zodra de meid groot en sterk genoeg is, mama en papa zal het hoofd aan de zee op zoek naar voedsel tegelijkertijd in plaats van het nemen van bochten op zoek naar voedsel. De kuikens zitten in een grote groep genaamd een creche. Wanneer de penguin ouders terug met voedsel, zullen zij hun chick door zijn stem herkennen.

Ze lijken niet bang van de mens te zijn. Dit is waarschijnlijk omdat penguins geen land roofdieren in Antarctica of de nabijgelegen eilanden hebben. Ze hebben vijanden op zee, bijvoorbeeld, de leopard seal en Orka’s. Bezoekers van de plaatsen penguins live zijn echter aangeraden niet te gaan te dicht bij de pinguïns, in het geval ze te nerveus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *